Husbils semestern ...

fortsätter här.
Kom av mig i mitt bloggande om vår husbils semerter och vart den gick.
Efter en vecka på Öland bestämde vi oss för att i sakta mak dra oss hem över för tvätt av kläder och klippning av gräsmattan. Det är ju sådant man måste göra när man har hus och stor trädgård. Vi snabbade oss på för vi ville ju iväg igen med husbilen.

Nu drog vi oss ned över hade siktat in oss på Råå Vallar men där var rena infernot så jag sa till maken att vi far vidare ned till Landskrona och den ställplats jag sett i tidningen ”Ställplatser” Lundåkra hamnen, där var ju bara så toppen bra.
Bra pris 150:-/ dygn, elen  inkluderad. Fina toaletter och duschar. En bra restaurang fanns där också. "Ida's by the Sea"

 
Vi gjorde Skåne kusten sakta reste korta sträckor vi ville se så mycket som möjligt. Säkert missade vi många fina platser men, men man kan ju se allt får väl återkomma ett annat år.
Nästa stopp var i Skanörs hamn ingen bra ställplats de hade minskat ned på platserna för vanlig parkering. Det fanns 10 ställplatser med 1½ meters mellanrum mellan bilarna inget ställer jag rekommenderar dyrt var det också med tanke på platserna 220:-/dygn inkl. el.

Resan går vidare ned till Ystad där valde vi Marinan i Ystad nära till centrum och affärer. Där de spelat in Walander filmerna kul när man känner igen sig. Det kommer i ett annat inlägg.

♥ Take care out there ... ღ

2 kommentarer:

anemonen sa...

Ystad där är det fint. Jag har varit där på min senaste Skånesemester. Vi bodde på cigarrkungens och det var toppen. Tyvärr visade sig inte vädrets makter nådiga det året.

anemonen sa...

Nej nej nu tog jag fel igen som vanligt jag menar att vi bodde i Åhus på Cigarrkungens och vi åkte lite runt ikring med ett besök i Ystad. Nu blev det rätt. Bättre med datorn än mobilen. Smått och inte så lätt att skriva där som här. Trevligt tur.