Ur plock och påfyllning ..

Det är ju inte bara gasol som ska fyllas på det finns annat också.
Ja som jag skrev i förra inlägget ut med det som ska tvättas o.s.v  man blir ju även tvungen att fylla på vissa specerier också.

(Är medlem i två olika husbils grupper den ena är husbils kompisar den andra husbils klubben.
Man ger varandra tips på platser runt om i Sverige, men även utomlands.
Tips rådfrågning ja i stort sett allt som kretsar och rör sig om husbilen.
Alla har vi ju olika erfarenheter och olika märken på våra husbilar.

Vad jag nu ville komma fram till var att någon frågade om vi brygger, kokar eller använder sig av nescafe. Själv brygger jag vårt kaffe i en kaffebryggare häller över på termos.  Fick uppfattningen att merparten använder sig av nescafe.)

Tillbaka till ämnet för min del var det i skrivande stund påfyllning av just det kaffe och te-påsar. Cornflakes går också åt en del.
Påfyllning av engångsmuggar, djupa och flata tallrikar även det engångs. Så allt är färdigt till nästa gång vi ger oss ut med husbilen.
När vi är ute maken och jag så vill vi njuta så mycket som möjligt och inte bara hålla på med diskning, det räcker med grytor och en del andra saker.

Jodå, det mesta av maten är färdiglagade av mig hemma så även där kommer vi undan en hel del. Har ett litet frysfack som jag fyller upp med olika maträtter som jag vet går åt.
Jo vi lagar annat också i husbilen har ugn. Givetvis grillas det en hel del har ju gasolgrillen med oss.
Har även den fantastiska Omnia-ugnen som man ställer på gasol lågan och tillagar mat i den tar lite längre tid men tid är det ena vi har när vi är ute och far.
bilden lånad från nätet


Så blev det lite från mig idag också.

♥ Take care out there ... ღ

Inga kommentarer: