Utflykt med husbilen

Första resan med husbilen gick till släkten i Värmland. Den var väl inte så lyckad.
Upptäckte en del små fel som behövder åtgärdas. Maken tog kontakt med firman och vi for upp med bilen så att de kunde fixa dessa saker.
Efter X- antal dagar hämtade vi hem bilen. Maken hade även bestämt sig för att väga upp bilen så man kan lasta lite mer eftersom reglerna är mycket hårdare idag.

Vi hade bestämt oss för ännu en resa med husbilen denna gång inte så långt bort.

Vi valde Öckerö. Hade läst om dessa olika ställplatser för husbilar i olika hamnar.
Ja, hade faktiskt  köpt en tidning om just olika ställplatser runt om i hela Sverige.


Vi packade in det nödvändigaste och for ut på lördagsmorgon.

Lite oroliga men samtidigt med förväntan för det kunde ju inte bli sämre.
Åh, vilken fantastisk helg det blev. Det var cirka 10 andra husbilar där.
Träffade andra trevliga husbilsägare som vi utbytten tankar och funderingar gav varandra tips och råd på vad de hade upplevt runt om i landet.
Några var nybörjare precis som vi och några hade hyrt husbil i flera år, men bestämt sig för att äga en egen. Vi var ju nybörjare på husbil även om vi kört med husvagn i ca 30- års tid så var detta helt nytt.
Solen sken och det var riktigt varmt även om vinden var lite kall så man behövde ju en tjockare jacka när man gick omkring på bryggorna där ute. Var in på hamncafét och köpte oss varsin räkmacka och kaffe satt ute i lä och mumsade i oss detta.

PERFEKT avslutning på en strålande weekend. Vi åkte hem och var jätte nöjda.

♥ Take care out there ... ღ

1 kommentar:

Anette sa...

Det verkar vara ett härligt liv! Min bror och hans fru utnyttjar sin husbil mycket. Hela sommarsemestern är de ute och så brukar det bli helger också. Har förstått att Grebbestad ligger dom varmt om hjärtat. Kram Anette