Egenvårdsvecka i Danmark

Måndagen den 25 augusti var det dags för ännu en egenvårdsvecka nu i Danmark. Ett extra plus att många av oss hade med våra respektive.
Vi möttes vid Danmarks terminalen för ombord körning. Lite dålig ordning var det med var vi skulle träffas på båten för en gemensam genomgång. Men den uteblev. Till slut hittade vi varandra.


Landade ned i Danmark vid 11:a tiden efter att vi handlat lite och haft en lunch på vägen så var vi framme vid Skallerups Klint. Incheckning var klockan 3 och vi hade gott om tid. 
Maken körde fram till havet och där promenerade vi en stund. Upp till receptionen för att se var vi skulle bo och hämta nycklar.
 
Tisdagen skulle vi göra glasfushing det såg jag fram emot. Kul och få testa på något annat. Jag gjorde två stycken smycken till halsband.


Onsdagen var vi till Hjörrings Sundhetscenter för att träffa representanter för diabetesföreningen där.

Torsdagen åkte vi på olika utflykter några ville till Lööken och några till Skagen några var kvar vid husen. Vi åkte med till Skagen.Fredagen var åter resa hem till Göteborg. Färjan skulle gå klockan 14.00 så där var lite tid för inköp och en fika stund i Ålbaek.


♥ Take care out there ... ღ

1 kommentar:

LottaM ..ღ sa...

En fantastisk vecka, med lite intriger som det lätt kan bli när ett gäng vuxna försöker umgås ...