Påsk helgen på Hafstens Camping

Påsken hade vi sedan en tid tillbaka bestämt att fira på Hafstens Camping som ligger i närheten av Uddevalla. Yngsta dottern med familj vinter campade där och det var deras sista helg på campingen. Jag hade ringt och hört mig för om att eventuellt hyra en stuga där. Men tyckte det var för dyrt 695:- /dygn. Maken och jag diskuterade fram och tillbaka så vi bestämde oss för att hyra en. Sagt och gjort när bokningsbekräftelsen kom tillsammans med fakturan var det helt plötsligt 300:- för mycket. Vi ringde och ifrågasatte detta.
Det slutade med att vi avbokade stugan.
Detta förse gick två veckor innan påsk.

Helt plötsligt ändrades vårat boende vi fick låna husvagn av äldsta dottern och hennes familj. Då beslutade vi att ändå satsa på Hafstens Camping. Maken ringde och bokade plats vi fick plats144 i närheten av yngsta dotterns familj.
Vi kom iväg i bra tid hemifrån. Stannade på Laxbutiken i Ljungskile för lunch. Resan gick vidare. Framme och maken går in och anmäler att vi kommit och får lite info. om vart platsen var belägen. Helt plötsligt är det inte den plats vi tror att det är utan på en helt annan plats. Vi försöker ta oss dit men det är verkligen svår att finna. Efter mycket om och men så är vi där.

 
På helt fel PLATS det finns nämligen två platser med samma nummer (144). Dit vi blev hänvisade var en säsongsplats för villavagnar. Där satt vi fast och kom varken fram eller tillbaka. Vi promenerade fram till receptionen och påpekade detta ägarinnan brydde sig inte utan det fick hennes nyanställda lösa och det var ju en av dem som hänvisat oss dit.

Efter en timme i ösregnet och storm vindar kom det två killar och baxade ut oss de slet ont i regnet och det hade ju löst upp allt omkring så där var ju rena lervällingen.


 
Efter två timmar var vi äntligen på rätt plats men jag var sur både utvärtes och invärtes.

Med detta vill jag bara säga att denna camping REKOMMENDERAR jag INTE. Även om det var mycket annat som var positivt. Små husvagnsplatser fick inte plats med förtält och bil på samma plats plus att betala extra för p-plats 43:- /dygn. Tror det bara är för husbilar.


♥ Take care out there ... ღ

Inga kommentarer: