Sammanfattning av Kiel -resan ...

Onsdag kväll kl. 17.00 packar vi in våra saker i bilen och styr kosan mot Stenas Tysklandsterminal. Båten avgår kl. 19.00. Vi hade beställd resan för en tid sedan och nu var det dags. Trevligt att komma iväg på några dagar och passar på att göra en del inköp. Ja, inte bara alkoholhaltiga drycker utan lite annat också.
Vi hade förbeställt al a carte, men blev djupt besviken på maten denna gång. Mycket sämre än förra gången vi åkte. Ja, även frukosten var ur usel. Inte passande för en diabetiker alls. Dessa degiga bakeoff bröd som de serverar. Maken åt bacon, ägg och korv han blev dålig av baconen, sprang på toan ideligen hade fruktansvärd frossa. Måste ha varit någon form av matförgiftning.
Bildäck på Stena Skandinavia

Inne på Citti-market i Kiel

Långa rader av alkoholhaltiga drycker.


Provsmaka viner kan man också göra.
En il-grön Porche kunde man kika på. 
Vägen hem från Kiel även nu åt vi "al a carte" denna gång var maten något bättre men absolut inte värt priset. Kocken måste tillhöra de sämre när det gäller matlagning.
Så förstår inte Stena Line varför det går dåligt för dem. På tok för höga priser för dålig mat ingen bra combo. De får nog börja tänka om.


♥ Take care out there ... ღ

Inga kommentarer: