Fredags Vitsen

Fredag och dags för en rolig-, tråkig-, snuskig-, barnslig-, historia av varierande kvalite. En del dåliga och en del bra. Det beror ju på betraktaren och vilken humor man har.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Könsbyte för en dag??

Kalle var dödstrött på att gå till jobbet varje dag medan hans fru bara var hemma. Han ville att hon skulle förstå vad han tvingades genomlida, så han bad till gud: "Kära gud, jag går till jobbet varje dag och sliter i 8 timmar när min fru bara går hemma. Jag vill att hon ska förstå vad jag genomlider så snälla låt hennes kropp byta plats med min för en dag. Amen."

Gud i sin gränslösa visdom lät det så ske. Nästa morgon vaknade Kalle som kvinna. Han gick upp och gjorde i ordning frukost, gick ut med hunden, väckte barnen, tog fram deras kläder, packade deras lunch och körde dem till skolan. Han körde sedan tillbaka hem, hämtade kemtvätten och stannade till vid banken för att ta ut pengar och körde vidare till stormarknaden för att handla mat. Väl hemma satte han in all mat, gjorde rent kattens låda och gick ut med hunden. Klockan var nu redan 13,00 så han skyndade sig att bädda sängarna, slänga in en maskin tvätt, damma lite och tvätta av köksgolvet. Han körde sedan till skolan och hämtade barnen, hamnade i en diskussion med dem om läxböckerna som de glömt kvar i skolan. När de slutligen kom hem efter några rundor tillbaka till skolan, satte han fram mjölk och smörgåsar samt såg till att barnen satte sig med läxorna. Under tiden tog han fram strykbrädan och tittade på TV samtidigt. Klockan hade nu blivit 16,30 och det var dags att göra i ordning middagen.

Efter att de hade ätit plockade han av bordet, gjorde rent i köket och startade diskmaskinen. Medan hans partner gick ut med hunden hällde han upp ett bad till barnen vek ihop och lade in tvätten och såg sedan till att barnen kom i säng. Klockan 21.00 var han helt slut och fast hans dagliga sysslor inte var helt klara, gick han till sängs där hans partner förväntade sig en kärleksstund. Nästa morgon vaknade han, knäböjde omedelbart vid sängen och bad till gud: "Snälla, snälla gud, låt oss byta tillbaka, det var fel av mig att vara avundsjuk för att min fru har möjlighet att vara hemma på dagarna".

Gud i sin gränslösa visdom svarade: "Jag känner att du har lärt dig en läxa och byter gärna tillbaka, men du får vänta i 9 månader eftersom du blev gravid i går kväll!!

♥Det blir roligare att kommentera Dig, om Du kommenterar mig!♥

BloggRegistret.se

Andra som bloggar med , , , , , http://intressant.se/intressant

4 kommentarer:

Inger Maryissa sa...

Oj, jag sitter här och skrattar så gott :-D
Toppen historia....och vilket slut på den och mannens dag....
som fortsätter i 9 månader till.
Du hittar så roliga och kluriga historier.
Kramar

Famos/Menageriet sa...

Ha Ha Ha!
Den var bra!
Ha en skön helg!

Gisan sa...

Tack för ännu en bra fredagshistoria! Mer skratt åt folket!!! Kramar...

♥ LottaM ♥ sa...

Gisan:
Det är jag som ska tacka för många av dem kommer från dig.