OS - dagar ....

Jupp, så var det dags för OS igen. Det har ju börjat bra med redan dopade idrottare som åkte ut fortare än de kom in. Journalister som blivit stoppade på grund av något den Kinesiska regimen sagt nej till.

Tycker sedan det är fel att ett land med så mycket förbud ska få hålla i detta med olympiska spel. GÖR INTE SI, GÖR INTE SÅ, STOPP, NEJ STÄNG AV KAMERAN, HÄR FÅR MAN INTE GÅ, och mycket andra förbud.

Detta finnes sig en hel nation (värld) i.
Att en så fin sport som friidrott och som jag råkar gillar att titta på, har blivit en dålig sport med för mycket fuskare. Det är inget ärligt i idrotterna eller dess tränare. Det finns säkert de i svenska truppen som oxå sysslar med detta, ingen går oskyldigt förbi.
Många vet Något om Någon men Ingen vet Något alls.
För ingen vill ju prata skit och namnge någon annan. Svenska tjejlandslaget spelade något för-OS härom dagen och förlorade det var synd.

Kommer det att bli skandalernas OS eller?
Media kommer att ge sin syn på saken dömer och fördömer, det medierna skriver det är lag. Hur många svenska deltagare kommer de att hacka på om de inte kommer på medalj plats eller om de bara gör ett halvdant resultat.
Att de kommit dit de är har definitivt inte Media sett till, utan de själva har kämpat sig till den platsen.

Fortsättning följer ....

BloggRegistret.se

Andra som bloggar med , , , ,

2 kommentarer:

Rut sa...

Du har naturligtvis rätt,detta land borde defenivt inte fått OS.
Och att många idrottare tävlar med orena kort, vill hoppas att ingen av våra egna tävlar under falsk flagg. Som gammal sportfantast vill jag om synen tillåter titta på de grenar där våra egna tävlar.
Rut,

Gisan sa...

Många kloka tankar för du fram här. Jag ställer mig också frågande till mycket kring detta OS. Kramar...